Трагедия в Родопите! Бивш кмет се самозапали и изгоря като факла след лечение от ковид (Всичко за ужаса)

https://crimes.bg/index.php/analizi/tragediya-v-rodopite-bivsh-kmet-se-samozapali-i-izgorya-kato-fakla-sled-lechenie-ot-kovid-vsichko-za-uzhasa/43027 Crimes.bg
Трагедия в Родопите! Бивш кмет се самозапали и изгоря като факла след лечение от ковид (Всичко за ужаса)

 

Трагедия разтърси Родопите, узна Crimes.

Христо Чавдаров, бивш кмет на село Дрянка, община Баните, е бил открит мъртъв, обгорял като факла. Ужасът се е разиграл в събота, в ранната утрин. Тялото на Чавдаров е било открито около 6 часа от съпругата му.

Тя незабавно е подала сигнал в полицията. Органите на реда са образували доседъбно производство по случая. Полицаите са категорични, че става въпрос за самоубийство. В близост до тялото на бившия кмет са открити кибрит и празна туба от бензин, с която най-вероятно той се е самозапалил.

Тялото на Чавдаров е откарано за аутопсия, като според източниците ни, по него не са открити следи от насилие.

Жителите на Дрянка са потресени от случилото се и не могат да разберат какво е накарало бившият им кмет да посегне на живота си. Според местните, той е бил неконфликтна личност и не се е чувало да има проблеми с когото или с каквото и да е.

Интересна подробност е, че само ден преди да се самозапали, 72-годишният Чавдаров е бил изписан от болницата в Смолян, където се е лекувал от ковид. На следващата утрин той излязъл пред дома си и драснал клечката. Дали престоят му в болницата и самоубийството му имат връзка, предстои да се разбере.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.