Tрагедия с млад полицай разтърси Шумен

https://crimes.bg/index.php/analizi/tragediya-s-mlad-policay-raztarsi-shumen/42435 Crimes.bg
Tрагедия с млад полицай разтърси Шумен

Tрагедия с млад полицай разтърси Шумен

Драмата се разиграла вчера навръх Никулден в Шумен. Районната прокуратура вече е образувала досъдебно производство. Основната версия, по която се работи е склоняване към самоубийство. От Апелативна прокуратура във Варна съобщиха, че 24-годишният полицай е бил открит прострелян.

Трупът му е открит в личния му автомобил, който е бил паркиран в гориста местност край града. При първоначалния оглед на мястото на инцидента разследващите не са открили следи от насилие. Няма данни за извършване на престъпление.

Районната прокуратура в Шумен ръководи разследването. С него се е заел следовател от Окръжния следствен отдел.

Мъртвият полицай е 24-годишният Хайредин Ахмед от с. Буйновица.

От близо две години той е работил като полицай в Шумен. Вчера родителите на Хайредин пристигнали в града. Те пътували с негов приятел. По пътя той забелязал колата на младия мъж, която била паркирана на отбивката в близост до бензиностанцията на “Петрол” и решил да провери какво се случва.

24-годишният полицай не е бил семеен. Родителите му имат още две деца, споделят хора от родното му село, пише БЛИЦ, позовавайки се на Шмоко.бг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.