Трагедия под тепетата: Студент сложи край на живота си навръх рождения си ден (Майка му също се самоубила преди 3 години)

https://crimes.bg/index.php/analizi/tragediya-pod-tepetata-student-slozhi-kray-na-zhivota-si-navrah-rozhdeniya-si-den-mayka-mu-sashto-se-samoubila-predi-3-godini/42894 Crimes.bg
Трагедия под тепетата: Студент сложи край на живота си навръх рождения си ден (Майка му също се самоубила преди 3 години)

 

Жестока трагедия разтърси Пловдив, узна Краймс.

20-годишен младеж сложи край на живота си в собствения си дом и то навръх рождения си ден. Причините за трагедията все още не са известно, но мнозина смятат, че е заради смъртта на майка му, която също се самоубила преди 3 години.

Младият мъж, който е студент по право в Нов български университет, не могъл да превъзмогне кончината на жената, която го е родила и затова избрал същия път. Бащата е уважаван лекар в една от престижните пловдивски болници и буквално е съкрушен от случилото се.

Разследващите са категорични, че няма данни за насилие по тялото. Валентин е избрал да сложи край на живота си по особено мъчителен начин – като забие в сърцето си нож.

Той не е оставил предсмъртна бележка или писмо, затова и мотивите му остават неясни – както за разследващите, така и за близките и приятелите му.

В профила му в социалните мрежи заваляха съболезнования и послания от шокираните му приятели, които не крият, че нищо не е подсказвало за фаталните му намерения.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.