Тежка катастрофа отне живота на млад мъж

https://crimes.bg/index.php/analizi/tezhka-katastrofa-otne-zhivota-na-mlad-mazh/42098 Crimes.bg
Тежка катастрофа отне живота на млад мъж

Тежка катастрофа отне живота на млад мъж

Поредната тежка катастрофа затвори основна пътна артерия  у нас. Трагедията се е разиграла на Подбалканския път, който в момента е затворен за движени.

Сигналът за жестоката катастрофа, която се е случила край Калофер, е постъпил на спешния телефон днес около 10.40 ч. днес. 

От съобщеното на телефон 112 става ясно, че автомобил Мерцедес със старозагорска регистрация се завъртял в завой. Той е блъснал челно автомобил Мицубиши, който е с пловдивска регистрация.

Мерцедесът е бил управляван от 55-годишен мъж, който е откаран в болница в тежко състояние. Неговият спътник 31-годишен мъж е загинал на място. С тях е пътувал и още един мъж, който е на 29 г. Той е без наранявания.

За волана на другия автомобил е бил 47-годишен мъж, който също не е пострадал. На местопроизшествието се извършва оглед. Движението ще остане затворено до приключване на огледа.

За момента се използват следните обходни маршрути -   пътуващите за Калофер се отбиват от с. В. Левски към Баня, а през Пловдив до автомагистрала "Тракия".

През Павел баня преминават пътуващите от Калофер към Карлово, следвайки следния маршрут - с. Турия- гр. Брезово- Пловдив- АМ Тракия, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.