Тежка катастрофа край Силистра

https://crimes.bg/index.php/analizi/tezhka-katastrofa-kray-silistra/42458 Crimes.bg
Тежка катастрофа край Силистра

Тежка катастрофа край Силистра

 

Поредният тежък инцидент се случи днес на пътя между селата Коларово и Зафирово.

 

В него са участвали ТИР и автобус. Двете превозни средства са се ударили челно. Автобусът е изпълнявал курс Силистра - София. 

 

От полицията съобщават, че пострадалите са трима души. Те са настанени в болница. Зад волана на тежкотоварния автомобил е бил мъж на 48 години. Автобусът е бил управляван от 36-годишен мъж. В резултат от сблъсъка той е със счупен крак. С по-леки травми са два пътници - мъж и жена.

 

Тази сутрин в 05.45 часа е постъпил сигнал за инцидента. Малко по-късно на мястото на произшествието са се отзовали екипи на полицията и пожарната. Очаква се пристигането на специализирана техника, която ще транспортира катастрофиралите превозни средства и ще освободи пътя.

 

Движението се осъществява чрез обходен маршрут през селата Ситово, Босна, Суходол, Сокол и Зафирово, пише БЛИЦ, позовавайки се на БНР.

 

В района снежната покривка е около 2-3 сантиметра, а на места тя достига дори 10 см.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.