Тъща натопила Бранко пред полицията

https://crimes.bg/index.php/analizi/tashta-natopila-branko-pred-policiyata/37436 Crimes.bg
Тъща натопила Бранко пред полицията

Убитият Бранимир Григоров-Бранко, спряган за лидер на ударна бригада за рекет,е бил натопен в полицията през 2002 г. от своята тъщата. Тя отнесла в СДВР гилзи, които намерила у зет си, защото не харесвала Бранко и двамата били в конфликт, каза бившият служител на отдел “Убийства” в СДВР Кирил Димов. Той бе разпитан в ролята на свидетел по делото срещу групата за мокри поръчки на изчезналият преди месеци Йосиф Йосифов-Костинбродския в спецсъда, известно като Килърите 4. Според прокуратурата той и Бранко навремето работили заедно.

Вчера на разпит бяха подложени и 2 поемни лица, присъствали на претърсване на изоставена къща в софийското с. Мърчаево, за която се смята, че е ползвана от групата. Гиргин Златков чистосърдечно си призна, че не знаел, че подписва протокол за претърсване, даже не го и прочел. Единствено попитал полицаите дали няма да има проблеми и да го викат по съдилищата, но те му казали да не се тревожи. Поемното лице не било и в къщата, когато униформените открили на тавана плик с найлони.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.