Сватба във Врачанско едва не завърши с голяма трагедия

https://crimes.bg/index.php/analizi/svatba-vav-vrachansko-edva-ne-zavarshi-s-golyama-tragediya/41695 Crimes.bg
Сватба във Врачанско едва не завърши с голяма трагедия

Сватба във Врачанско едва не завърши с голяма трагедия

В центъра на врачанското село Баница иян шофьор се е врязал с лек автомобил сред сватбарски маси. За щастие, катастрофата се разминала без пострадали.

Работниците, които монтирали шатрите за гостите, хванали водача и го предали на пътните полицаи.

Екшънът се разиграл в събота по обед, малко преди началото на циганска сватба. Вчера 21-годишният шофьор от селото В. В. е бил пуснат от ареста. Той е бил задържан за 24 часа. Нарушителят отказал кръвна проба, но с дрегер било измерено количество от 2,44 промила алкохол. Това съобщи врачанският сайт bulnews, пише БЛИЦ, позовавайки се на електронното издание.

Освен пияния младеж зад волана, който бил от близкото село Три кладенци, работниците хванали и спътницата му - местна жителка. Оказало се, че автомобилът е собственост на мъжа й, който по това време бил на работа. Излязло, че съпругата е дала ключовете на другоселеца, с когото била в много близки отношения.

И двамата отричат твърденията, че са любовници. Те са категорични, че ги свързва роднинска връзка. И двамата твърдят, че са братовчеди и се извинили на сватбарите за потрошения инвентар. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.