Студентът от Благоевград, който уби родителите си, загази здраво

https://crimes.bg/index.php/analizi/studentat-ot-blagoevgrad-koyto-ubi-roditelite-si-zagazi-zdravo/42100 Crimes.bg
Студентът от Благоевград, който уби родителите си, загази здраво

Студентът от Благоевград, който уби родителите си, загази здраво

Студентът от Благоевград загази здраво. Това стана ясно от извънредните разкрития, които направи Районната прокуратура, предава БНТ.

Както вече стана ясно, трагедията се е разиграла в апартамент на жилищен блок, намиращ се в квартал "Ален Мак". Там са били открити телата на мъж на 60 години и жена на 49 години.

Въз основа на събраните доказателства е образувано досъдебно производство. Прокурорът е стигнал до извода, че 23-годишният син на убитите е извършителят на двойното убийство. Той е запалил апартамента, веднага след извършването на престъплението с цел да прикрие следите.

В случая законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Към момента той е с мярка за задържане от 72 часа. Но предстои да бъде внесено искане за постоянна мярка "задържане под стража".

Предполага се, че теслата, която е открита в обгорения апартамент, е била използвана за извършване на престъплението.

Младежът се е възползвал от правото си да не дава обяснения, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.