Стрелецът от Тексас психясал заради видеоигри (18-годишният келеш уби 21 души, сред тях 19 деца)

https://crimes.bg/index.php/analizi/strelecat-ot-teksas-psihyasal-zaradi-videoigri-18-godishniyat-kelesh-ubi-21-dushi-sred-tyah-19-deca/43232 Crimes.bg
Стрелецът от Тексас психясал заради видеоигри (18-годишният келеш уби 21 души, сред тях 19 деца)

 

Видеоигри са причината 18-годишния убиец от Тексас да изперка, узна Crimes.

Салвадор Рамос бил подиграван в училище заради дрехите си и за това, че бил беден. Негов съученик, пожелал анонимност, разказа пред Си Ен Ен, че двамата било донякъде близки и заедно играели видеоигри, от които Салвадор съвсем откачил.

По думите му, Рамос започнал да отсъства от училище, защото другите деца му се подигравали за дрехите и за това, че идва от бедно семейство.

„Той не ходеше на училище и бавно спря да идва. Почти не идваше”, каза той. След като се дипломирал, Рамос започнал работа в местен магазин, където колегите му го помнят като тих и необщителен.

Преди да се отправи към училището, той е застрелял и баба си, която се намира в болница в критично състояние. Броят на жертвите му вече е 21 души, като 19 от тях са деца.

Убити са и две учителки, една от които е майка на две деца. При престрелката с полицията Салвадор е бил застрелян и също е починал.

Това е най-смъртоносният подобен инцидент, откакто през 2018 г. в Паркленд, Флорида, бяха убити 14 ученици от гимназията и трима възрастни служители - и най-лошият в начално училище след стрелбата в "Санди Хук" в Кънектикът през 2012 г., при която бяха убити 20 деца и шестима служители.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.