Столична община финансира 27 младежки проекти!

https://crimes.bg/index.php/analizi/stolichna-obshtina-finansira-27-mladezhki-proekti/41023 Crimes.bg
Столична община финансира 27 младежки проекти!

27 младежки проекти ще бъдат финансирани от Столичната община по Програмата „София – град на младите и активните“. 

За първа година Столична община финансира в самостоятелна програма проекти на младежки организации. Програмата е създадена по инициатива на кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова в съответствие с визията за утвърждаване на София като град на младите, активните, иновативните.

Фондация „Подлезно“ ще превърнат подлеза при пазара „Иван Вазов“ в пространство за  четене и споделена библиотека. Район „Изгрев“ планира да създаде младежко културно пространство на  ъгъла на бул. „Драган Цанков“ и ул. „Незабравка“ с поставяне на пейки от типа „отворена книга“.

ОНЧ „А Страшимиров“ – 1926“  ще създаде младежки  киноклуб, в който да членуват млади хора с интереси към  киното, архитектурата и изкуството, а   НИМ –училище за кино и телевизия са готови с уроци по филмово и телевизионно майсторство за младежи. Фондация „Център за развитие на медиите“ са подготвили  проект   „Ваксинация срещу дезинформацията“.  Фонация „Ела и ти“   искат да  осигурят достъп до атрактивни природни забележителности  на хора с увреждания като разходка с лодки в езерото Дружба, а фондация „Силата на глухите деца“ ще създаде клуб по планинско колоездене.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.