Стана ясно кой е издал апашите, задигнали джипа на Плевнелиев

https://crimes.bg/index.php/analizi/stana-yasno-koy-e-izdal-apashite-zadignali-dzhipa-na-plevneliev/42596 Crimes.bg
Стана ясно кой е издал апашите, задигнали джипа на Плевнелиев

Стана ясно кой е издал апашите, задигнали джипа на Плевнелиев

Илиян Бабичката стои зад наглата кражба на джипа на Росен Плевнелиев. Той е бил издаден от свой конкурент, съобщават от СДВР пред "Телеграф", пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

40-годишният крадец остава в ареста. Предполага се, че може да се укрие и тъй като има богато досие, обвинението реши да го остави в ареста.

Неговият адвокат е представил ТЕЛК за 72% инвалидност. Криминалисти споделят, че Димитров се сдобил с прякора си още като дете, тъй като тичал много бавно, а не заради здравословен проблем.

Издирват се неговите авери - Владо Македонеца и Ивайло Фаската. Според разследващите Македонеца е човекът, записал сигнала от ключа на колата, блъскайки се няколко пъти в Деси Банова.

Навръх Бъдни вечер престъпникът е бил арестуван, докато празнува със съпругата си и двете им деца. И този път той се е опитал да избяга, но не успял.

Разследващите споделят, че и този път при ареста си той е започнал да се смее истерично. Но засега пази мълчание. Той се занимава с кражби предимно на БМВ и "Ауди".

Криминалистите допълват, че той винаги сам разглобява автомобилите, които краде, защото не иска никой да знае къде е халето му, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.