Стана ясно каква е причината за трагедията в Бургас

https://crimes.bg/index.php/analizi/stana-yasno-kakva-e-prichinata-za-tragediyata-v-burgas/42409 Crimes.bg
Стана ясно каква е причината за трагедията в Бургас

Стана ясно каква е причината за трагедията в Бургас

Разплете се мистерията с 60-годишния бургазлия, който издъхна след скачане от седмия етаж. Драмата се разигра в бургаския квартал „Възраждане“.

Минути преди да се разиграе трагедията между починалия мъж и жена му избухнал скандал. Малко след това той полетял през прозореца на дома си, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг. Мъжът е издъхнал на място.

След случилото се неговата съпруга е изпаднала в шок. Тя е настанена в болница. Предстои да бъде разпитана след като дойде в съзнание.

Служители на МВР извършват оглед на мястото, където се е разиграла трагедията.

Блокът на самоубилия се мъж се намира на изключително оживено място. Служители от съседните търговски обекти споделят, че са чули писъците на съпругата. Те са подали сигнал на тел 112 и минути по-късно на място са пристигнали екипи на спешна помощ и полиция, пише БЛИЦ.

Преди 3 месеца в бургаския квартал "Братя Миладинови" се разигра подобна драма. 22-годишна жена скочи от прозореца след употреба на алкохол. Тя живеела на семейни начала с любимия си и драмата се разиграла пред очите му след скандал между двамата. Той изпаднал в шок, виждайки любимата си да полита през прозореца. Но бързо се съвзел и повикал линейка. Младата жена се разминала само с травми по тялото си и бързо е била изписана от болницата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.