Стана ясно каква е причината за трагедията с Преслав

https://crimes.bg/index.php/analizi/stana-yasno-kakva-e-prichinata-za-tragediyata-s-preslav/41390 Crimes.bg
Стана ясно каква е причината за трагедията с Преслав

Стана ясно каква е причината за трагедията с ПреславРазплете се мистерията покрай трагедията с граничаря, който се самоуби със служебния си пистолет, докато бе на работа. Драмата се разигра на летище София. В основата на трагедията са дългове, пише Блиц, позовавайки се на "Телеграф".  

От прокуратурата и МВР посочиха причината за екшъна, който се разигра в неделя около 11,30 ч., докато 41-годишният Преслав Вълчанов бил на смяна. Той се самопрострелял в главата. На място веднага били повикани медици и полиция. Пристигналият медицински екип единствено констатирал смъртта на граничаря.Негови колеги споделят, че от няколко месеца той не е бил на себе си. Имал проблеми, а бил забелязан и да лъха на алкохол. В хода на предварителното разследване станало ясно, че граничарят теглил големи кредити. Той планирал да инвестира в къща за гости в провинцията. Но не успял да се справи. Преди около месец с него е разговарял психолог с цел да му помогне да преодолее психическия срив, споделят негови колеги. "Преслав беше страхотен млад човек. Има семейство, малко детенце, прекрасна съпруга. Явно не му провървя", споделят още служители на Гранична полиция пред "Телеграф".Вълчанов бил един от опитните водачи на кучета. Гранични полицаи от аерогара София още не могат да повярват, че това се е случило. Някои от по-близките на Преслав му предложили финансова помощ, но той отказал. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.