Стана ясно какъв удар са планирали арестуваните в Бургас столични апаши

https://crimes.bg/index.php/analizi/stana-yasno-kakav-udar-sa-planirali-arestuvanite-v-burgas-stolichni-apashi/41322 Crimes.bg
Стана ясно какъв удар са планирали арестуваните в Бургас столични апаши

Стана ясно какъв удар са планирали арестуваните в Бургас столични апаши

Вече е ясно какъв удар са планирали заловените в Бургас апаши от София. 

Тази сутрин двамата мъже бяха арестувани след спецакция на ОДМВР-Бургас. Те се оказаха изключително опасни рецидивисти от София. Зад гърба си престъпниците имат множество кражби, измами и десетки актове на насилие над възрастни хора в много областни градове.

И двамата са с присъди за кражби и измами, които са излежали в Пловдивския и Софийския затвор, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

В Бургас арестуваните мъже да се подготвяли да атакуват пенсионери пред пункт за раздаване на пенсии в близост до магазин „АНЕТ“ в ж. к. „Зорница“.

„Ловки, брутални и действащи професионално – с предварителна отцепка“, съобщи източник, който е включен в цялостното документиране на дейността на двамата мъже – единият е на 45 години, другият на 38 години", споделят полицаи от морския град.

Униформените са категорични, че ще положат всички усилия да се стигне до бързо и сериозно обвинение с издаване на присъди за двамата арестувани, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.