Служител на реда лъсна в невиждан екшън край Перник

https://crimes.bg/index.php/analizi/sluzhitel-na-reda-lasna-v-nevizhdan-ekshan-kray-pernik/42246 Crimes.bg
Служител на реда лъсна в невиждан екшън край Перник

Служител на реда лъсна в невиждан екшън в Перник

Невиждан екшън с участието на служител на реда се разигра край Перник. Подозренията са, че той е участвал в побой заради 300 лева.

В интернет вече се разпространяват кадри, изпратени от потърпевши.

Те споделят, че са пътували от Перник към София, но по пътя два пъти са били засечени от полицая Ради Раденков. След като отбили, той слязъл от колата заедно със съпругата си и ги свалил от техния автомобил.

Потърпевшата Моника Симова споделя, че е бил повалена на земята, а жената на Раденков й дърпала телефона от ръцете. Приятелят й също е пострадал. Той е бил ритан от жандармериста. Жената споделя, че екшънът се разиграл заради 300 лв.

Нейният приятел закупил мотор от въпросния човек преди 6 месеца. След изповядването на сделката при нотариус, Раденков поискал от купувача още 300 лева без да му даде обяснения за какво дължи тази сума. 

Адвокатът на Раденков добави, че двамата мъже са приятели и до онзи момент е имало дълг за определена сума пари. Той допълни, че не знае дали сумата е издължена.

Божидар Терзийски заяви, че независимо от това дали клиентът му е жандармерист или обикновен гражданин, не може да бъде приведен под отговорност, ако е действал от самоотбрана, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.