Скандални разкрития за 19-годишния шофьор, който предизвика мелето край Кадиево

https://crimes.bg/index.php/analizi/skandalni-razkritiya-za-19-godishniya-shofyor-koyto-predizvika-meleto-kray-kadievo/43775 Crimes.bg
Скандални разкрития за 19-годишния шофьор, който предизвика мелето край Кадиево

Скандални разкрития за 19-годишния шофьор, който предизвика мелето край Кадиево

19-годишният шофьор Петър Маринашки, който уби два души край Кадиево, не за пръв път се държи безотговорно зад волана. Това е било честа практика за него и докато управлявал автомобила си той многократно излагал на риск не само собствения си живот, но и този на спътниците си, пише БЛИЦ, позовавайки се на trafficnews.bg.

Информационната агенция се сдоби с клип, от който става ясно, че Петър макар и с бавна скорост с крака на отворения прозорец. През това време само едната му ръка държи волана, а с другата той прави движения под звуците на рап ритми.

Но още по-шокиращо е, че въпросното видеото е заснето малко преди зверската катастрофа, в която Тошко и Виктор намериха смъртта си.

Засега остава неясно кой е заснел кадрите. Въпросното видео ще бъде представено като доказателство при следващо заседание на Окръжния съд.

Предстои да стане ясно дали магистратите ще го приемат като доказателство по делото.

Досега самият Маринашки и неговият адвокат многократно заявиха, че той е съвестен водач и никога не нарушава правилата за движение. Маринешки е обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост. При катастрофата, предизвикана от него, загинаха две момчета на 16 и 17 години, а друго 16-годишно момче пострада тежко с едната ръка.

Младият шофьор е употребил наркотични вещества преди да седне зад волана.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.