Ще се измъкне ли убиецът Джок Полфрийман от Бусманци?

https://crimes.bg/index.php/analizi/shte-se-izmakne-li-ubiecat-dzhok-polfriyman-ot-busmanci/38357 Crimes.bg
Ще се измъкне ли убиецът Джок Полфрийман от Бусманци?

Процедурата е в ход

По всяка вероятност австралиецът Джок Полфрийман ще напусне центъра за временно настаняване в Бусманци още днес.

 

Двама австралийски дипломати вече влязоха в центъра. Те носиха със себе си и папка с документи, информира Нова телевизия.

 

Джок Полфрийман бе освободен предсрочно от затвора и настанен в Бусманци поради липса на валидни документи. Той има пасаван от австралийското посолство.  

 

Днес вътрешният министър Младен Маринов също коментира темата с освобождаването на Джок Полфрийман. Той заяви, че процедурата се проверява и ако всичко е наред вероятно австралиецът, ще напусне общежитието.

 

„Във вчерашния ден адвокатът на Полфрийман е внесъл искане той да бъде освободен от дома в Бусманци и да бъде настанен на външен адрес. Процедурата е в ход. Трябва да се изпълнят определени изисквания, за да се случи това нещо.

 

Днес очаквам доклад от директора на дирекция „Миграция” дали всички тези изисквания са изпълнени”, коментира Младен Маринов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.