Шокиращи разкрития за убийството в Сливен

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-v-sliven/42245 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството в Сливен

Шокиращи разкрития за убийството в Сливен

 

В основата на жестокото убийство, извършено в Сливен, стои ревност. Това е главната версия, по която работят разследващите. Убиецът е бил изоставен от любимата си и това е причината да извърши жестокото престъпление, съобщават от ОД на МВР в града, пише БЛИЦ.

 

Изоставеният мъж е отнел живота на новия приятел на бившата си.

 

Само часове са били необходими на полицията в Сливен, за да разкрие престъплението и да установи неговия извършител.

 

Драмата се е разиграла на паркинг до старата текстилна фабрика в Сливен на 29 октомври, вечерта.  Убитият мъж имал среща с приятелката си. Той я чакал в колата си. Но когато тя пристигнала се натъкнала на окървавеното му тяло. Шокираната жена веднага се обадила на майка на Б.Д., а след това подала сигнал и на тел.112, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Труд".

 

По тялото на жертвата са открити множество прободни рани.

 

Открити са веществени доказателства. О.А. е разпитан, направил е самопризнания. Посочил е мястото, където скрил ножа след убийството. Проведен е следствен експеримент. Повдигнато му е обвинение за убийството. Приведен е в следствения арест.

 

Запознати издават, че в последно време убиецът и неговата бивша приятелка не са поддържали отношения. Разследващите изключват вероятността тя да е станала свидетел на жестокото убийство, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.