Шокиращи разкрития за убийството на Тунджай

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-tundzhay/42418 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството на Тунджай

Шокиращи разкрития за убийството на Тунджай

Вчера 17-годишният Тунджай Е. от Кърджали бе жестоко убит в Копенхаген. Там младежът е работил като помощник в бръснарница.

Момчето е било простреляно вчера и по-късно вечерта е издъхнало в болницата. То е било убито от двама кюрди. Шефът му същи е от кюрдски произход.

Килърите искали да застрелят собственика на бръснарницата. Но момчето застанало пред тях с идеята, че те няма да стрелят по него. Приятели на Тунджай споделят, че той е бил прострелян във врата, пише БЛИЦ, позовавайки се на 24rodopi.com.

Вчера в датската столица е имало трима простреляни и се проверява дали тези случаи имат връзка с драмата с Тунджай. По неофициална информация убийците са били задържани.

Засега остават неясни мотивите за престъплението. По неофициални данни става въпрос за неуредици между отделни банди.

Близки на Тунджай споделят, че след като научил занаята в Кърджали, решил да отиде при баща си в Копенхаген.

Седмица преди да се разиграе жестоката трагедия, Тунджай споделил с майка си, че възнамерява да се прибере в родината, тъй като не е доволен от заплащането, което получава, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.