Шокиращи разкрития за убийството на Силвия от Разград

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-silviya-ot-razgrad/42543 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството на Силвия от Разград

Шокиращи разкрития за убийството на Силвия от Разград

Днес окръжният съд в Разград ще реши дали убиецът на 40-годишната Силвия ще остане в ареста. Водещият мотив за зверското убийство, по който разследващите работят, е ревност.

От 48 часа родителите на Силвия нямали връзка с нея и това е причината да подадат сигнал в полицията. Още тогава съпругът на жертвата се опитал да заблуди разследващите, че не знае за какво става въпрос.

Но от записите на камерите в града се вижда как той пренася чували с колелото си.

Вчера полицията откри части от трупа на Силвия Петрова.

Пред bTV директорът на ОДМВР-Разград ст. комисар Диян Минков заяви, че акцията е продължила общо 3 дни.

След като стана ясно за съществуването на запасите 44-годишният съпруг на жертвата - Пабло Санчес оказва съдействие на разследващите.

Жестокото убийство е било извършено в дома на жертвата. Тя никога не е подавала сигнали за домашно насилие. В процес на разследването става ясно, че тя е била подложена на постоянен психически и физически тормоз от Пабло.

Той е извършвал и посегателства срещу бивши свои приятелки, това сочат данни на испанските власти.

Жертвата и убиецът й са родители на три деца. По всяка вероятност те са били у дома, когато се е разиграла трагедията. Предстои това да се изясни.

Приятели и близки на Силвия вече организираха кампания започнаха за набиране на средства навечерието на предстоящите светли празници, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.