Шокиращи разкрития за убийството на немския турист в Златни пясъци

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-nemskiya-turist-v-zlatni-pyasaci/41702 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството на немския турист в Златни пясъци

Шокиращи разкрития за убийството на немския турист в Златни пясъци

 

Днес около 6:30 днес сутринта е постъпил сигнал за престъплението. На паркинг за инвалиди пред „Дана палас“ е било открито тялото на обезобразен мъж. Младеж от Румъния е подал сигнала.

 

Вече е ясна самоличността на жертвата. Прокуратурата потвърди информацията на БЛИЦ, че става дума за германски гражданин на 31 години. Той е пристигнал в страната ни с група, която е била отседнала в хотел в близост - "Джоя Парк Хотел".

 

От прокуратурата във Варна не разкриват подробности по случая. Към момента е ясно, че няколко лица са разпитвани и се проверяват действията им през изминалите часове.

 

Окръжният прокурор на морската столица Красимир Конов заяви, че се разследва и версията убийство, но към момента няма повдигнати обвинения.

 

Още сутринта са били задържани лица, гости на хотел „Джоя“ и с тях са проведени разпити. По всяка вероятност извършителят също е установен, пише БЛИЦ.

 

Убиецът е установил контакт с жертвата чрез физическа саморазправа на ъгъла между улицата и паркинга. Извършителят е блъснал 31-годишната жертва, след което е скочил върху главата му. После го е хванал за крака и го е завлякъл като диво животно зад линейката, където на практика е бил умъртвен. Побоят е продължил около 5 – 6 минути.

 

Кървавите следи от пътя, по който е влачена жертвата. личат ясно и часове след престъплението.

За жестокостта на деянието свидетелства и огромната локва кръв, която дори часове след това не бе попила, както и множеството пръски кръв по линейката.

 

Фрактура на главата и множество рани са довели до смъртта на немския турист, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.