Шокиращи разкрития за убийството на Евгения

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-evgeniya/43215 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството на Евгения

Шокиращи разкрития за убийството на Евгения

Съпругът и свекърът на Евгения Владимирова остават в ареста. Това реши съдът, пише БЛИЦ, позовавайки се на информация на БНТ.

Почти месец 33-годишната жена беше в неизвестност. Преди няколко дни нейното тяло бе открито захвърлено във водоем. Трупът на младата жена е бил поставен в куфар. Взетото от съда решение не е окончателно.

36-годишният Орлин Владимиров, който е съпруг на жертвата, направи пълни самопризнания. Той заяви, че съжалява за стореното.

Убиецът използвал стреч фолио. То е било увито около носа и устата на Евгения, разкриват от разследването.

Кървавата драма се разиграла на 13 октомври около 14.00 часа в семейното жилище, където Орлин умъртвил умишлено съпругата си. Помогнал му и неговият баща Пламен, който сложил трупа в куфар. Той е пътувал с личния си автомобил до хвостохранилището край Перник, където бе открито захвърленото тяло на младата жена.

Орлин посочил ма разследващите и мястото, където е изхвърлил мобилния телефон на жена му. Баща му Пламен посочил точното място, където изхвърлил трупа на младата жена.

В съда и двамата заявиха, че съжаляват за извършеното от тях престъпление.Адвокатът на Пламен поиска той да получи по-лека присъда, изтъквайки че здравословното му състояние не е никак добро, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.