Шокиращи разкрития за убийството, което потресе Ямбол

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-koeto-potrese-yambol/40751 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството, което потресе Ямбол

Шокиращи разкрития за убийството, което потресе Ямбол

От прокуратурата огласиха подробности за убийството, което потресе Ямбол. 47-годишният мъж, който уби жена в местността "Курткая", е наръгал и мъж.

Жертвата бе открита в покрайнините на Ямбол на 21 март. Задържаният мъж е с обвинение за убийство.

На 21 март след постъпил сигнал, че на черен път в местността "Курткая" край Ямбол е намерен трупа на жената с видими следи от насилие. 

В хода на разследването става ясно, че жената е издъхнала още предната вечер от кръвозагуба. Тя е била намушкана с нож няколко пъти.

Жената и мъжът, с когото живеела на семейни начала помагали при отглеждането на животни в района на престъплението.

Тя се прибирала от работа заедно с мъжа си, когато срещнали 47-годишния Деян. Те са се скарали, а свадата е преминала в спречкване, обясни окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев, цитиран от БНР.

Тогава убиецът извадил ножа си и първо нападнал другия мъж, а след това и жена му.Мъжът на убитата е настанен за лечение в болница, в момента е в стабилно състояние.

Предстои да бъде поискана най-строгата мярка за мъжа, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.