Шокиращи разкрития за убиеца от Тервел

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubieca-ot-tervel/42592 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убиеца от Тервел

Шокиращи разкрития за убиеца от Тервел

Полицията в Тервел залови Фаредин Мемиш Ахмед. Той уби жена си от ревност, удряйки я с камъни в главата, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Телеграф".

Той е бил арестуван в апартамент, който е подготвял за ремонт. 51-годишният мъж е бил мъртвопиян в момента, в който полицията нахлула в жилището. Той лежал на пода.

Той е арестуван часове след извършеното зверство. На 28 декември 45-годишната Айше, която е негова бивша съпруга, бе открита мъртва, лежаща в локва кръв на улица в града.

Патрулите по границата с Румъния бяха увеличени заради предположения, че убиецът може да се опита да напусне страната.

След убийството Фаредин си купил бутилка алкохол и се усамотил в празния апартамент. Убиецът работи като строителен работник и е трябвало да започне ремонт на въпросното жилище.

При задържането си мъртво пияният мъж не е оказал съпротива. По-късно той е направил пълни самопризнания.

Той разкрил, че е убил Айше от ревност. Въпреки че били разведени от години, двамата се карали постоянно. През 2017 г. била издадена ограничителна заповед на Фаредин със забрана да доближава бившата си съпруга.

От петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна са наказанията, предвиждани от закона за извършеното от 51-годишния мъж престъпление, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.