Шокиращи разкрития за трагедията в Стара Кресна

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-tragediyata-v-stara-kresna/42550 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за трагедията в Стара Кресна

Шокиращи разкрития за трагедията в Стара Кресна

Криминалисти направиха шокиращи разкрития за трагедията в Стара Кресна. Те определиха случая като жестоко убийство с перфектна организация.

Вчера след 16:00 часа е постъпил сигнал за обезглавен труп , захвърлен в дере под пътя на село Стара Кресна. Той е бил подаден от ловци който съобщили за паднал лек автомобил в дерето. Единият мъж се натъкнал на ужасяваща гледка - трупът бил поставен на шофьорското място, а главата му била захвърлена до колата. 

Убитият е мъж на 44 години, без криминално досие, който е родом от Белоградчик, според първоначална информация. Трупът е престоял една седмица в дерето. Убитият мъж не е имал роднини в тази част от страната.

Цяла нощ са продължили огледите на мястото на инцидента. Извършени са и експертизи и се очакват резултатите от тях.

Криминалисти с дълги години опит споделят, че досега не са ставали свидетели на подобен садизъм, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор". Продължава работата по случая. Предстои изяснява на обстоятелствата, свързани с жестокото престъпление.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.