Шокиращи разкрития за трагедията в Крушаре

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-tragediyata-v-krushare/42390 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за трагедията в Крушаре

Шокиращи разкрития за трагедията в Крушаре

В основата на трагедията в Крушаре, при която загина 19-годишнят Петър, стои просташка закачка в дискотека.

Виновникът ударил лек шамар по задните части на Ванеса - приятелката на загиналото момче.

Загиналото момче в възпитаник на престижната езикова гимназия в Сливен и никога преди това той не се е виждал с Хюсеин, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

Защитникът на обвиняемия адвокат Станимир Комбалов заяви, че Хюсеин си е позволил да се държи с момичето по този начин под влиянието на алкохола. Ванеса веднага му отвърнала с шамар.

Комбалов допълва, че след случилото се клиентът му напуснал заведението засрамен. Ден след това той открил телефона на Ванеса и решил да й се обади, за да й се извини, надявайки се, че по този начин случаят ще приключи.

Адвокатът на Хюсеин споделя, че след това последвали телефонни заплахи от страна на Петър Досев, който настоявал за среща и извинение, тъй като е приятел на момичето.

Защитникът на виновника добави, че първоначално срещата е била край Сливен, където клиентът му имал работа.

Но заради закъснение от страна на Петър, Хюсейн тръгнал към Крушаре. По пътя бил настигнат от колата на бащата на Петър. 

Хюсменов натиснал газта, след като опела няколко пъти се опитал да го избута от пътя и след отправяне на лични заплахи от Петър към него.

Пристигайки в центъра на селото, той видял, че брат му е там. Адвокатът допълва, че бащата на Петър направил опит да прегази брата на клиента му и заради това се е стигнало до гонката, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.