Шокиращи разкрития за смъртта на 15-годишното момиче от Велико Търново

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-smartta-na-15-godishnoto-momiche-ot-veliko-tarnovo/41566 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за смъртта на 15-годишното момиче от Велико Търново

Шокиращи разкрития за смъртта на 15-годишното момиче от Велико Търново

 

15-годишното момиче, което в сряда вечерта бе открито мъртво, е починало в резултат от черепно-мозъчна травма. Тялото на тийнейджърката бе открито върху скалите в района на Хижата на алпиниста във Велико Търново, пише БЛИЦ, позовавайки се на  borbabg.com.

 

Данните от извършената аутопсия показват, че няма други наранявания по тялото на тийнейджърката, които могат да бъдат свързани с версията за борба и съпротивление от нейна страна.

 

Позовавайки се на данните от съдебно-медицинската експертиза, разследващите си обясняват нараняванията по главата с падането отвисоко.

 

Версията, че момичето се е самоубило или е паднало по невнимание става все по-достоверна, но преценката дали е станала жертва на убийство, ще бъде направена, след като се изяснят всички детайли, доказателства и разкази на свидетели.

 

Близките на момичето са на мнение, че то не би посегнало на живота си. Категорични са, че става дума за убийство, и се заканват да линчуват 41-годишния мъж от Ресен, с когото ученичката имала отношения отскоро.

 

По думите им той я преследвал и заплашвал, а в началото на миналата седмица я принудил да избяга от вкъщи през нощта. Те споделят, че той се е занимавал със сводничество и вероятно се е опитал да я накара да работи за него, позовавайки се на скъсания й международен паспорт, който е открит на местопроизшествието, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.