Шокиращи разкрития за мъжа от Тервел, който уби жена си

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-za-mazha-ot-tervel-koyto-ubi-zhena-si/42595 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за мъжа от Тервел, който уби жена си

Шокиращи разкрития за мъжа от Тервел, който уби жена си

51-годишният Фаредин Мемиш Мехмед, който е строителен работник, е извършител на жестокото престъпление в Тервел. Той е убил бившата си съпруга. Окървавеното й тяло бе открито във вторник сутринта от минувачи в града. Това съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев, цитиран от БЛИЦ.

Още през 2017 година е била издадена ограничителна заповед срещу Мехмед. Той я нарушил и е бил санкциониран.

Преди кървавата драма Айше разговаряла с бившия си съпруг два пъти. Те са се срещнали на ул. "Черно море" и са се скарали. Убиецът е използвал камък за извършването на престъплението.

Той все още се издирва. На изходите на града има КПП-та. Засилен е контролът и на границата. Жандармерията също ще се включи в акцията по издирването на убиеца.

Разследващите разполагат с видеозаписи на движението. На тях се виждат и двамата съпрузи. От записите става ясно, че престъплението е извършено по особено жесток начин.

Фаредин има други присъди, които са преди 1995 година.

В случая законът предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.