Шокиращи разкрития по случая със 17-годишното момиче от Цар Калоян

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-razkritiya-po-sluchaya-sas-17-godishnoto-momiche-ot-car-kaloyan/42324 Crimes.bg
Шокиращи разкрития по случая със 17-годишното момиче от Цар Калоян

Шокиращи разкрития по случая със 17-годишното момиче от Цар Калоян

По случая с полуизгорялото момиче от Цар Калоян вече има заподозрян.

Прокуратурата в Разград образува досъдебно производство за изнасилване. Жертвата е момиче 17 години. То е било насилено от свой роднина. Насилникът причинил на жертвата и куп тежки телесни повреди, след което се  опитал да я запали.

Предполага се, че виновникът за случилото е 25-годишен мъж, който е осъждан два пъти. Единият от случаите в досието му също е свързан с изнасилване. След извършването на деянието, престъпникът веднага се е укрил.

На 16 ноември 2021 година е образувано досъдебно производство. Жертвата е била открита в дома си в град Цар Калоян в тежко състояние. В момента момичето е в болнично заведение за лечението на сериозни травми и тежки изгаряния.

Продължава работата по случая.

Около населеното място са поставени КПП-та. Днес на едно от тях е бил задържан 25-годишният мъж.

По неофициални данни извършителят на бруталното престъпление наскоро е излязъл от затвора. По информации на потребителите на социалните мрежи той се казва Ниязи, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.