Шокиращи подробности за екшъна в Бяла Слатина

https://crimes.bg/index.php/analizi/shokirashti-podrobnosti-za-ekshana-v-byala-slatina/40782 Crimes.bg
Шокиращи подробности за екшъна в Бяла Слатина

Шокиращи разкрития за касапницата в Бяла Слатина

Пияният шофьор, който вчера прегрази трима души, е сътворил истинска касапница. Това става ясно от думите на племенник на загиналия. В ефира на Нова телевизия той заяви:

 

„Това просто е било касапница!  Предумишлено убийство! Човекът е дошъл, засилил се е с колата си и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и прегазва втори път”.

 

Георги Георгиев добави още, че хората в селото са прекарали безсънна нощ.

 

Мъжът е прегазил пешеходците не един, а два пъти. След като минал през тях, дал на заден и минал още веднъж през пострадалите. Това става ясно и от думите на очевидци.

„Прегазил е майка ми, баща ми и е тръгнал наред да прегазва и другите, но му попречила една врата и оградата. Иначе той да е пребил още десетина човека”, каза Илиан Богданов – син на загиналия мъж и тежко пострадалата жена.

 

"Не сме направили нищо на този човек. Като чух какво е станало с брат ми, веднага дойдох. Добре, че не беше тук този, че щях да го убия", споделя братът на загиналия. 

 

Убиецът е известен с прозвището Шумахера. 

Едната пострадала е със счупен крак по последна информация.

 

Шофьорът е задържан.

 

БЛИЦ припомня, че трагедията се разигра навръх празничния 8 март в Бяла Слатина. Убиецът живеел разделен с жена си. Тя го напуснала заради домашно насилие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.