Семейство Бекъм станаха жертва на…

https://crimes.bg/index.php/analizi/semeystvo-bekam-stanaha-zhertva-na/43000 Crimes.bg
Семейство Бекъм станаха жертва на…

 

Синът им Круз видял пръв пораженията

 

Едва ли семейство Бекъм са допускали, че някога ще попаднат в такава ситуация.

 

Оказва се, че крадец с маска е проникнал в луксозното им имение, разположено в западната част на Лондон. Това, което кара семейство Бекъм да настръхват при спомена за тази случка е, че крадците са нахлули, докато семейството си било у дома.

 

Те уточняват, че спели в къщата, когато наглеците нахлули в дома им.

Изданието „Сън“ излезе с предположение, че проникването в имението на Бекъм се е случило посредством разбиване на прозорец на една от спалните, намиращи се на втория етаж.

 

Прибирайки се от купон в ранните часове на денонощието, синът им Круз открил, че в дома им е влизано с взлом.

Той забелязал камъкът на пода, а около него било пълно със счупени стъкла от прозореца.

 

След като тийнейджърът (на 17 години) предупредил родителите си, извикали и полиция. Органите на реда извършили оглед в имението. От записите на камерите ясно се вижда как обирджията прескочил портата в предната част на имението.

 

Крадецът е успял да задигне електроуреди, както и редица дизайнерски неща за доста сериозна сума. По всяка вероятност семейство Бекъм са станали жертви на банда, която в нощта, в която ги е обрала е набелязала поне още два имота в квартала.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.