Самоубиецът от Петърч опитал да удуши майката на детето си (Мъжът с богато криминално досие – Подробности)

https://crimes.bg/index.php/analizi/samoubiecat-ot-petarch-opital-da-udushi-maykata-na-deteto-si-mazhat-s-bogato-kriminalno-dosie-podrobnosti/43079 Crimes.bg
Самоубиецът от Петърч опитал да удуши майката на детето си (Мъжът с богато криминално досие – Подробности)

 

Самоубиецът от Петърч се е опитал да изнасили и удуши майката на детето си, преди да сложи край на живота си, узна Crimes.

34-годишният мъж, който се барикадира в селото, а след това се застреля, има богато криминално досие и е стар познайник на полицията. Преди да стигне до фаталното решение, той е пребил 25-годишната жена, с която живеел на семейни начала.

Самата тя е подала сигнал за случилото се до полицията в Костинброд. Оказана й е незабавна медицинска помощ, след което е освободена за домашно лечение. Според близки до мъжа, до битовата трагедия се е стигнало след скандал заради изневяра.

25-годишната започнала връзка с друг мъж и смятала с него да отглежда детето, което има от самоубиеца. Той не могъл да го понесе, пребил я, след което опитал да я изнасили и да я удуши.

И се заключил в къща в Петърч. В рамките на операцията 34-годишният мъж е локализиран от специализираните екипи на втория етаж на къщата, където впоследствие е открит самопрострелял се с огнестрелно оръжие.

В близост до него е установен незаконно притежаван пистолет.

При инцидента няма други пострадали, мъжът е бил сам в сградата. По случая са образувани две досъдебни производства под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Източник: Нова ТВ

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.