Съдът взе решение за Лилана

https://crimes.bg/index.php/analizi/sadat-vze-reshenie-za-lilana/39765 Crimes.bg
Съдът взе решение за Лилана

Съдът взе решение за Лилана

Днес специализираният наказателен съд се произнесе с решение за Лилана. Магистратите определиха най-леката мярка за неотклонение - "Подписка". 

Досега любимата на Божков беше под домашен арест. Взетото от съда решение предстои да бъде обжалвано от прокуратурата пред Апелативния специализиран съд.

 ЛиЛана и нейният съдружник Мартин Димитров се сдобоха с обвинения за участие в престъпна група, която е извършила неправомерно присвояване на средства от еврофондове.

На 26 април тази година специализираният съд взе решение Лиляна Деянова да остане в ареста.

Малко преди това прокуратурата показа части от разпити на служители от АПИ по делото срещу нея.

Лилана бе освободена под домашен арест през месец август. Тя бе арестувана при акция на СДВР и ДАНС. Заедно с нея бяха арестувани и още 6 души, сред които Мартин Димитров и братът на певицата - бийтбоксърът Александър Деянов-SkilleR.

Още тогава се появи информация, че операцията е свързана с делото срещу Васил Божков, който от месеци е в Дубай. Лилана категорично отрича, че има нещо общо с него. Тя твърди, че ги свързва единствено приятелство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.