Съдът поряза убиеца на арендаторката Красимира

https://crimes.bg/index.php/analizi/sadat-poryaza-ubieca-na-arendatorkata-krasimira/42180 Crimes.bg
Съдът поряза убиеца на арендаторката Красимира

Съдът поряза убиеца на арендаторката Красимира

Жалбата на убиеца на арендаторката Красимира бе отхвърлена от Апелативния съд в Пловдив. Любомир Петров поиска промяна на мярката за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека мярка. Но той остава в ареста. 21-годишният мъж е обвинен за умишлено убийство с пушка. Той е убил майката на двете си деца, с която живеел на семейни начала.

Версията тя сама да е посегнала на живота си, отпада. Според апелативните магистрати Любомир Петров е извършител на престъплението и има вероятност при промяна на мярката му той да извърши и друго престъпление. 

Наложеното от Апелативен съд – Пловдив решение, е окончателно.

Младият мъж не спирал да се хвали в ареста, че разполага с много пари и цял живот няма да му се наложи да работи, споделят запознати.

Само преди повече от два месеца му беше наложена гаранция от  70 хиляди лева гаранция. Но мярката бе обжалвана от Апелативния съд и в крайна сметка той остана в ареста, пише БЛИЦ.

За двете малки сирачета се грижи бабата по бащина линия, а бабата на Красимира се надява, че съдът ще й разреши да се грижи за тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.