Руски милионер уби жена си и дъщеря си и се самоуби (Подробности за ужаса)

https://crimes.bg/index.php/analizi/ruski-milioner-ubi-zhena-si-i-dashterya-si-i-se-samoubi-podrobnosti-za-uzhasa/43076 Crimes.bg
Руски милионер уби жена си и дъщеря си и се самоуби (Подробности за ужаса)

Руски милионер и семейството му са били открити мъртви в Испания, узна Crimes.

Става въпрос за Сегей Протосеня, бивш мениджър на руската газова компания Новатек. Тялото му, заедно с телата на 53-годишната му жена и 15-годишната им дъщеря, са открити във вторник. Основната версия, по която работят разследващите е, че Протосеня сам е наръгал с нож съпругата и детето си и след това се е самоубил.

Все още не е ясно какви са мотивите за действията му. Разследващите проверяват и възможна връзка с мафия, но най-вероятно се касае за престъпление от битов характер. Състоянието на руснака се оценява на над 400 милиона евро. Той и семейството му са живеели във Франция, в Испания пристигнали, за да празнуват православния Великден.

Синът на двойката не заминал с тях и най-вероятно това е спасило живота му. Именно той е подал сигнал до полицията, след като не успявал да се свърже с близките си доста време.

Пристигналите на мястото служители на реда са открили трите тела – две в стаята и едно в градината. Майката и дъщерята са намерени с прободни рани на леглата. Тялото на самия Простосени е намерено в градината. До него лежала брадва.

На 18 април бе открит мъртъв бившият вицепрезидент на „Газпромбанк” Владислав Аваев. Той застреля съпругата и дъщеря си в апартамента им в Москва, след което се самоуби.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.