Ревност стои в основата на катастрофата в Крушаре, която взе една жертва

https://crimes.bg/index.php/analizi/revnost-stoi-v-osnovata-na-katastrofata-v-krushare-koyato-vze-edna-zhertva/42368 Crimes.bg
Ревност стои в основата на катастрофата в Крушаре, която взе една жертва

Ревност стои в основата на катастрофата в Крушаре, която взе една жертва

26-годишният Хюсеин Х. от Сливен е задържан по искане на прокураурата заради причиняване на тежко пътно произшествие. Той е обвинен за смъртта на 19-годишния младеж, който загина при инцидента. Жертвата е от Сливен.

Хюсеин и е преследвал младежа, В основата на скандала между тях е момиче, съобщава източник на "Труд". От прокуратурата в Сливен също потвърдиха тази информация, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

Драмата се разигра в центъра на село Крушаре около 17 часа в деня на балотажа. В сблъска участват две коли - мерцедеса на Хюсеин, и опел астра, управляван от бащата на загиналия младеж.

Очевидци разкриват, че след удара втората кола се е завъртяла и се е ударила в дърво.

19-годишният младеж е загинал на място след удара. Неговият 43-годишен баща е настанен в болница. Той е в тежко състояние. Засега животът му все още не е вън от опасност. С леки наранявания е виновникът за тежкия инцидент.

Тази година загиналият е завършил елитната езикова гимназия в Сливен. Преди две седмици момчето загубило майка си, която не успяла да пребори тежко заболяване, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.