Ревнивец уби приятелката си и я натъпка във фризера

https://crimes.bg/index.php/analizi/revnivec-ubi-priyatelkata-si-i-ya-natapka-vav-frizera/39112 Crimes.bg
Ревнивец уби приятелката си и я натъпка във фризера

Близките й са съкрушени

Ревнив мъж отне живота на приятелката си, след което я натика във фризера.

Полицейските власти в Бразилия разследват ужасяващото престъпление.

Красивата Елисанджела Весперман е открита мъртва във фризера, след като близките й подават сигнал, че е изчезнала. Полицията е обявила бившия приятел на 30-годишната жена за издирване.

Двамата се разделили преди повече от месец, но ревнивият мъж така и не могъл да понесе това. Ходел в апартамента й, заплашвал я и в работата. Накрая ревнивецът удушил младата си приятелка, след което скрил тялото й във фризер в дома си.

По тялото на младата жена имало следи от душене и синини. Тя била облечена с рокля, но липсвало долното й бельо.

Месец преди да бъде убита Елисанджела подала сигнал за домашно насилие. В жалбата си тя описва, че бившият й приятел заплашвал и нейните роднини, съобщава „DailyMail“.

Близките на младата жена са съкрушени от смъртта й. Те разказват, че я молели да вземе по-крути мерки спрямо бившия си, но тя се надявала, че подаването на жалбата в полицията ще е достатъчно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.