Разтърсващи разкрития за убийството в Кнежа

https://crimes.bg/index.php/analizi/raztarsvashti-razkritiya-za-ubiystvoto-v-knezha/42408 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за убийството в Кнежа

Разтърсващи разкрития за убийството в Кнежа

Роднини на убитото момче от Кнежа проговориха. Почерненият баща сподели, че детето му е било заровено с бухалката до него и по всяка вероятност е било пребито.

 17-годишно момче е било няколко дни в неизвестност. Тялото му е открито заровено в полята между Кнежа и Бяла Слатина. От видеозаписи става ясно, че момчето се е качило в червена кола.

Бащата споделя, че семейството му е започнало собствено разследване и стига до Бяла Слатина, пише БЛИЦ, позовавайки се на bgonair.bg.

Той добави, че не полицията, а близките на момчето са хванали убийците.

Задържани са двама души. Почернените родители съобщават, че престъпниците се занимават с разпространение на наркотици. Те допълват, че момчето е било убито за 15 лв., тъй като убийците му поискали да им плати бензина.

Роднините на момчето заявиха, че не знаят дали то е употребявало наркотици.

По информация на разследването момчето не се е познавало с убийците си. Те са възраст около 20-21 години. Почерненото семейство настоява за доживотна присъда и допълва, че ще направи всичко възможно това да се случи. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.