Проговори Стефан от Кърджали, който уби майка си

https://crimes.bg/index.php/analizi/progovori-stefan-ot-kardzhali-koyto-ubi-mayka-si/40936 Crimes.bg
Проговори Стефан от Кърджали, който уби майка си

Проговори Стефан от Кърджали, който уби майка си

Стефан от Кърджали, който уби майка си, проговори в съда.

"Съжалявам. Уплаших се, че някой друг щеше да я убие и без да искам реагирах така", заяви той пред магистратите, пише БЛИЦ, позовавайки се на 24родопи.

Кървавата драма се разигра рано сутринта на 12 април в жилище на улица „Средец“ в Кърджали.

Ужасяващите писъци на 52-годишната жена, живееща на шестия етаж, са били чути от нейните съседи. Тя е била наръгана с нож в областта на корема.

Малко по-късно умира от раните си в болницата в областния град. Синът й-21-годишен студент бе арестуван за престъплението.Днес той се изправи пред Окръжния съд в Кърджали, където се гледа мярката му за неотклонение. Прокуратурата поиска постоянно задържане под стража. Искането на държавното обвинение бе уважено от магистратите. Стефан С. остава зад решетки.

Той може да получи присъда от десет до двадесет години затвор, това предвижда Наказателният кодекс по съответния член, по който е привлечен като обвиняем за престъплението.

Майка му е била дългогодишна учителка, която е преподавала в професионална гимназия в Кърджали.

Синът й е нямал криминални прояви. Няма регистрирани сигнали за семейни скандали.

„Живейте с надежда, а не със страх - семейството е винаги с теб!“ - това гласи един от последните постове на Стефан в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.