Проговори приятелката на загиналия младеж в Крушаре

https://crimes.bg/index.php/analizi/progovori-priyatelkata-na-zaginaliya-mladezh-v-krushare/42388 Crimes.bg
Проговори приятелката на загиналия младеж в Крушаре

Проговори приятелката на загиналия младеж в Крушаре

Днес близки и приятели на 19-годишното момче, което загина след преследване и гонка в село Крушаре, го изпращат в последния му земен път. 

Виновникът за гибелта на младото момче вече е в ареста. Но въпреки това близките му настояват да бъдат арестувани и другите хора, които са участвали в инцидента.

Жестоката трагедия раздели завинаги Петър и любимата му Ванеса. Те се запознали преди 2 години и от този момент са били неразделни.

Пред камерите на бТВ младата дама споделя, че той е бил на-грижовният човек, когото е познавала някога. Петър не искал тя да излиза сама, за да не й се случи нещо.

Хюсеин харесвал Ванеса. Петър решил да му потърси сметка и отива в Крушаре. Но там е бил посрещнат с оръжие от Хюсеин и близките му, след което последвала гонката и фаталния удар.

След погребението на младото момче негови близки и приятели организират протест с искането съучастниците на Хюсеин също да бъдат задържани.

Майката на Ванеса е категорична, че ще се борят за справедливост и ефективни присъди, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.