Предателите на Сретен Йосич треперят

https://crimes.bg/index.php/analizi/predatelite-na-sreten-yosich-treperyat/41286 Crimes.bg
Предателите на Сретен Йосич треперят

Предателите на Сретен Йосич треперят

Тази новина изправи на нокти предателите на Сретен Йосич.

Сръбският мафиот бе пуснат в отпуск от затвора. Вестта за излизането му на свобода предизвика шок в западната ни съседка. За случващото се в Сърбия се заговори и у нас, пише БЛИЦ.

Йоца Амстердамски, както още е известен мафиотът, от години всява страх на Балканите. Той беше пуснат за добро поведение само за 2 дни, за да се види със семейството си, но изправи косите на някои свои авери и полицаи, които го бяха позабравили, пише БЛИЦ, позовавайки се на Труд.

Едва ли през кратката му отпуска от сръбския затвор “Забела” мафиотът ще си позволи да навреди на някого. Но през октомври той ще излезе окончателно и никой не знае ще тръгне ли да мъсти.

Славата на Йоца като най-могъщият престъпен бос на Балканите изобщо не е преувеличена. Той оглавяваше повече от 10 години един от най-големите канали за наркотрафик и нелегален бизнес с оръжия. Сърбинът ръководеше и мощна банда за изпълнение на мокри поръчки.

Неговите главорези са подозирани за няколко убийства на сикаджии у нас - на Поли Пантев, Димата Руснака и Бай Миле. И въпреки, че е издирван с червена бюлетина на Интерпол, Йосич абсолютно необезпокояван се разхожда из България от 1997 до 20 юни 2002 г., когато бе арестуван в София.

Според мълвата интересите му на наша територия са големи. Именно през страната ни минават основни контрабандни и наркоканали за Западна Европа. Хора от подземния свят твърдят, че това няма как да стане без висше покровителство. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.