Потресаващи разкрития за жестокaта кървава драма в Плевенско

https://crimes.bg/index.php/analizi/potresavashti-razkritiya-za-zhestokata-karvava-drama-v-plevensko/42848 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за жестокaта кървава драма в Плевенско

Потресаващи разкрития за жестокото убийство в Плевенско

От прокуратурата съобщиха подробности за жестокото убийство в Плевенско. По случая са задържани общо 7 души. Жертвата е 49-годишна жена от село Божурица.

Сигналът е бил получен тази нощ около 03.20 часа. На телефон 112 е сигнализирано за сбиване в частен дом, намиращ се в плевенското село Божурица. Служителите на реда, които са се отзовали на сигнала, са открили трупа на 49-годишна жена. 

В жилището, в което се е разиграла кървавата драма, е имало и още трима души. Те са с телесни наранявания.

Според първоначалните данни общо пет лица са нападнали пострадалите лица в дома им. Жената е била убита по време на нападението в дома й.

Все още не са ясни мотивите, както и обстоятелствата, при които е било извършено деянието. Законът предвижда задържаните седем лица да останат в ареста за 24 часа. Предстои да се изясни участието на всеки от тях в извършеното престъпление. 

Днес по-рано стана ясно, че е открит труп на 53-годишен мъж, захвърлен край пътя на село Горно Церовене ( Монтанско ). 

Сигналът е бил подаден вчера вечерта преди 20:00 часа. Пристигналият на място медицински екип констатирал смъртта на мъжа. 

Предположенията на разследващите са, че мъжът е издъхнал след удар в главата с тежък предмет. На метри от мястото, където е бил захвърлен трупът, е бил арестуван мъж на 21 години, който е от същото село. По дрехите му е имало кръв, за която се предполага, че е от жертвата, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.