Потресаващи разкрития за убийството на бременната Мария

https://crimes.bg/index.php/analizi/potresavashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-bremennata-mariya/43703 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за убийството на бременната Мария

Потресаващи разкрития за убийството на бременната Мария

 

Вече има задържан за убийството на бременната Мария. Той е 44-годишен жител на стралджанското село Недялско. Мъжът е задържан за 72 часа по обвинение. Той е доведен баща на жертвата, чийто труп бе открит от полицаи след сигнал на местните на дъното на изоставен кладенец.

 

На 12 август 17-годишната Мария Христова е била обявена за издирване от близките си. Резултатите от аутопсията показват, че смъртта й е настъпила в резултат на душене. След което извършителят е напъхал в устатата й части от бельото, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

 

Доведеният баща на Мария Йовчо Стоянов няма криминални регистрации. Той не е имал брак и с нейната майка. Двамата са съжителствали на семейни начала. Мъжът няма постоянна месторабота, според съседи имал особено отношение към доведената си щерка и не криел мераците си.

 

От аутопсията става ясно, че момичето е било бременно в третия месец, единият от плодовете обаче е нямал жизнени функции преди бъдещата майка да бъде зверски убита.

 

В хода на предварителните огледи в къщата, където Мария е живяла, са открити следи от борба. Открити са и нейни разкъсани дрехи. Окръжната прокуратура в Ямбол ще поиска постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ за Йовчо Стоянов. Очаква се това да се случи най-рано в понеделник следобед. Обвиняемият отрича, че е извършил престъплението. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.