Последният СМС, изпратен от изчезналия Алтънбашев – до кримигерой (Подробности)

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledniyat-sms-izpraten-ot-izcheznaliya-altanbashev-do-krimigeroy-podrobnosti/43234 Crimes.bg
Последният СМС, изпратен от изчезналия Алтънбашев – до кримигерой (Подробности)

 

Последният СМС, изпратен от мобилния телефон на изчезналия ИТ специалист Александър Алтънбашев, е до криминално проявено лице, узна Crimes.

Разследващите са установили, че последната клетка на мобилното устройство на Алтънбашев е била засечена в района на Околовръстното край Бистрица във вторник. След което най-вероятно телефонът е унищожен, тъй като буквално се изпарява.

От него са изпратени три смс-а, като последният от тях е до номер, регистриран на мъж с криминално досие, по прякор Ториното.

Алтънбашев е имал среща с мистериозен мъж преди да изчезне. Последно се чул със сестра си по месинджър, когато тя притеснена започнала да му звъни. По думите й, брат й звучал много странно и й казал само, че трябва да ходи във Варна или Бургас, след което й затворил. И тя загубила всякаква връзка с него.

На място била извикана за показания и приятелката на Александър - Кристина, която споделила само две неща. Че не знае да е имал врагове и че няма близки приятели въпреки това, което демонстрира в профилите си в социалните мрежи, което озадачило ченгетата. Според девойката компютърният гений не бил в депресия, не е имал и психическо разстройство, което да го провокира да изчезне така мистериозно.

Близки на Алтънбашев разказали още, че той е много богат и имал големи суми по сметки, паролите за тях държал в сейф в банка. Скрил ги там след последното си пътуване до Африка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.