Последни новини за жестокото убийство в Ямбол

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-zhestokoto-ubiystvo-v-yambol/40780 Crimes.bg
Последни новини за жестокото убийство в Ямбол

Последни новини за жестокото убийство, което разтърси Ямбол

Мъж на 47 години от Ямбол е с повдигнато обвинение за убийство и нанасяне на средни телесни повреди на друго лице. Обвиняемият остава за постоянно в ареста. Това реши съставът на окръжния съд, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".


 Димо Димов няма криминална регистрация. Той от години се занимавал със събиране на пластмасови и метални отпадъци. Димов е бил задържан рано сутринта на 21 март. Това се случва след сигнал за намерен женски труп край черен път във вилната зона Курткая.

Жертвата е 56-годишна жена, която е загинала в резултат на няколко прободни и порезни рани, нанесени и от обвиняемия. С по-леки рани е и съжителствалият с убитата мъж.


Двамата са работели като пастири за собственик на кравеферма в околностите на Ямбол. По първоначална информация убиецът и пастирите са се познавали. Предстои изясняване на причина за избухване на скандала помежду им, коментира наблюдаващият досъдебното производство окръжен прокурор Дойчин Дойчев.

Иванка Дечева е издъхнала в резултат на огромната кръвозагуба. Мъжът й е в стабилно състояние, но все още остава в болницата. От Димов е иззета и дреха със следи от кръв по нея.


Мярка за неотклонение, която му е наложена, може да бъде обжалвана пред апелативния съд в Бургас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.