Последни новини за убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-ubieca-na-milen-cvetkov-2/42553 Crimes.bg
Последни новини за убиеца на Милен Цветков

Последни новини за убиеца на Милен Цветков

 

Делото за смъртта на Милен Цветков е към своя край, пише БЛИЦ, позовавайки се на БНР.

 

Защитата на Кристиан Николов не изключва вероятността след месец, когато ще се състои следващото съдебно заседание, да бъдат представени финалните пледоарии. Вероятно тогава за първи път обвиняемият ще даде обяснение пред съда.

 

Кристиан Николов е привлечен като обвиняем за смъртта на журналиста заради откритите наркотични вещества в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път. Поради всички тези обстоятелства той се сдоби с обвинение за умишленото убийство на Милен Цветков.

 

Неговият защитник Константин Симеонов заяви, че по време на финалните пледоарии ще стане ясно на какво се дължи високото съдържание на наркотични вещества в кръвта му. 

 

Той не отрича факта, че клиентът му трябва да понесе наказателна отговорност. Симеонов е категоричен, че ако е било повдигнато още в началото и другото обвинение, досега делото да е приключило. 

 

Той допълни, че вината на Кристиан за причиняване на тежката катастрофа е безспорна, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.