Последни новини за трагедията в Кърджали

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-tragediyata-v-kardzhali/42556 Crimes.bg
Последни новини за трагедията в Кърджали

Последни новини за трагедията в Кърджали

Както вече стана ясно, вчера в Кърджали се разигра голяма трагедия. 10-годишно дете издъхна в училище.

Причините за фаталната развръзка все още се изясняват. Това стана ясно от репортаж, излъчен от bTV, пише информационна агенция БЛИЦ.

Медицинският работник в училището оказва първа помощ на детето. Незабавно е подаден сигнал на телефон 112. Само след 4 минути на мястото пристига и линейка. Детето е било прието незабавно в болница. Там лекарите са приложили реанимационни действия. Повече от час те са се борили за живота на детето, но за съжаление усилията им се оказват неуспешни и детето е издъхнало.

По случая работи и прокуратурата, която е започнала разследване за причиняване на смърт по непредпазливост. Назначена е тройна съдебномедицинска експертиза. Едва след като излязат резултатите от нея ще стане ясно каква е причината за смъртта на 10-годишното дете. 

Известно е, че не е имало прояви на агресия или сблъсъци между децата в училището. Учениците и учителите от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ са в шок от случилото се. В момента с тях работят психолози, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.