Последни новини за студента Стефан, който уби майка си

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-studenta-stefan-koyto-ubi-mayka-si/41664 Crimes.bg
Последни новини за студента Стефан, който уби майка си

 

Последни новини за студента, който уби майка си

 

Готов е резултатът от изготвената токсикохимична експертиза на студента, който уби майка си. Резултатите показват, че той не е употребил алкохол и наркотици, пише БЛИЦ, позовавайки се на 24rodopi.com.

 

Разследването по тежкото деяние продължава. Очаква се заключението на съдебнопсихиатрична и психологическа експертизи. Това посочиха Окръжната прокуратура в Кърджали.

 

21-годишният Стефан С. остава в ареста. Засега не е постъпило искане за промяна на мярката му за неотклонение.

 

Той бе задържан рано сутринта на 12 април, след сигнал за викове и писъци от жилище в блок на улица „Средец“ в областния град. Полицаите се натъкват на ужасяващата гледка на неколкократно наръгана с нож 52-годишна жена. Малко по-късно тя умира от раните си. Задържан и обвинен в убийство пък бе синът на кърджалийката.

 

„Съжалявам. Уплаших се, че някой друг щеше да я убие и без да искам реагирах така“, каза Стефан С. в съдебната зала, няколко дни по-късно.

За извършеното деяние го грози затвор от 10 до 20 години, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.