Последни новини за пожара в Благоевград, който взе 3 жертви

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-pozhara-v-blagoevgrad-koyto-vze-3-zhertvi/42597 Crimes.bg
Последни новини за пожара в Благоевград, който взе 3 жертви

Последни новини за пожара в Благоевград, който взе 3 жертви

Разследването за пожара в Благоевград продължава под ръководството на Окръжна прокуратура. В огнената стихия загубиха живота си трима души.

Сигналът за инцидента е постъпил в 18,39 часа. На телефон 112 е съобщено, че излиза пушек от 7-мия етаж на блок 18, в ж.к. „Струмско – център“ , намиращ се в центъра на града.

Екипи на пожарна безопасност и защита на населението са били изпратени на мястото на инцидента и пожарът е бил овладян.

Сред жертвите са Д.В, Е.К. и М.К. Най-младата жертва е на 40 години, а най-възрастната на 74 години. Сред спасените са близнаци на 1 месец, които са настанени в "Пирогов".

Причините за възникването на пожара ще бъдат установени след излизане на резултатите от експертизите. Назначени са и медицински експертизи, които ще е установят причините за смъртта на жертвите. Стабилно е състоянието на другите живущи в сградата.

Починалия Д.В. е предизвикал пожара. Загинал е и неговият съсед М.К. Неговият труп е бил открит на стълбите между 2 и 3 етаж. 

Продължава разследването по случая, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.