Последни новини за банковия обир в Дупница

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-bankoviya-obir-v-dupnica/41367 Crimes.bg
Последни новини за банковия обир в Дупница

Последни новини за банковия обир в Дупница

Пореден банков обир бе извършен днес в офис на голяма банка в Дупница. Извършителят е бил мъж въоръжен с пистолет. Той е носил със себе си и бейзболна бухалка. Наглото престъпление е извършено посред бял ден в центъра на града.

Апашът е  заплашил служителките на банката и е стрелял в тавана на помещението. По първоначални данни е успял да вземе чувал с пари, в който е имало около 10 хиляди долара, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на БНР.

Апашът е ударил една от чакащите на опашка в банката клиентки на излизане от банковия клон. След това е избягал в неизвестна посока. По информация на bTV, при нападението е ранена жена. Все още няма данни за състоянието й.

Районът около банката е отцепен.

Свидетели споделят, че са видели слаб мъж, маскиран, да излиза на бегом от офиса на банката, пише в. "Струма".

"Чуха се писъци отвътре и служителки на банката, уплашени изскачаха навън, крещейки “Обраха банката”. Някой се обади на телефон 112, но от там не му повярвали, помислили са, че сигналът е фалшив. Вероятно никой не е допускал, че посред бял ден, в центъра на Дупница, някой ще реши да извърши банков обир", споделят очевидци.

Преди 4 години в града бе осуетен опит за банков обир. Тогава апаш опита да обере банка, но след подаден сигнал с паник-бутон от служител на близката бензиностанция, опитът му бе осуетен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.